Waarom bedrijfsenergielabels je veel geld kan besparen

Een energielabel laten opstellen door Bedrijfsenergielabels, wat levert dat op?

Er zijn veel voordelen te verzinnen voor het aanvragen van een energielabel. Naast dat het verplicht is vanuit de overheid om een energielabel te hebben voor een bedrijfspand dat wordt verhuurd of verkocht heeft u er als bedrijf zelf ook baat bij. Ook als u niet van plan bent om uw bedrijfspand te verkopen is een energielabel aanvragen bij Bedrijfsenergielabels zeer interessant. U kunt namelijk flink gaan besparen op uw energiekosten!

Een energielabel bij Bedrijfsenergielabels aanvragen, hoe gaat u dan besparen?

De aanvraag van een energielabel bij Bedrijfsenergielabels kan u veel geld besparen op uw energiekosten. Omdat er een inspecteur van Bedrijfsenergielabels bij uw bedrijfspand langskomt voor een inspectie en deze aan de hand van de inspectie een rapport opstelt voor het energielabel zijn er inderdaad kosten verbonden aan het energielabel. Maar dat er een prijskaartje aan een energielabel hangt, betekent het niet dat dit negatief hoeft uit te pakken voor uw situatie. Een energielabel van Bedrijfsenergielabels geeft inzicht in het energieverbruik in uw pand. Zo krijgt u een goed beeld van het huidige energieverbruik en kunt u zien of u veel kosten kwijt bent aan energie voor uw bedrijfspand.

Adviezen en maatregelen om het energieverbruik omlaag te brengen

Naast inzichten in het huidige energieverbruik wordt er door de inspecteur van Bedrijfsenergielabels in het energielabel ook advies gegeven over de maatregelen die u kunt nemen om uw pand energiezuiniger te maken. Zo kunt u aanpassingen aan het pand laten doen waardoor het energieverbruik en dus ook de kosten hiervan omlaag gaan. U denkt nu natuurlijk dat ook daar kosten aan zitten verbonden. Dat klopt, maar ook hier zitten weer een aantal voordelen aan. Door middel van subsidies en de mogelijkheid om energie investeringen af te trekken van uw winst kunt u op een zo gunstig mogelijke manier uw bedrijfspand duurzaam maken. Het belangrijkste is natuurlijk dat u door deze investeringen te doen gaat besparen op uw energiekosten.

Verdienen aan een energielabel van Bedrijfsenergielabels

Het hebben van een gunstig energielabel op uw bedrijfspand kunt u niet alleen geld besparen u kunt er zelfs aan verdienen. Op het moment dat uw bedrijf een bedrijfspand wilt verhuren of verkopen bent u zoals eerder gezegd verplicht om een energielabel te hebben voor het pand. Met een gunstig energielabel van Bedrijfsenergielabels kunt u ook een waardestijging van het bedrijfspand verwachten. Dit betekent dat u voor de verhuur van het pand of voor de verkoop een hogere prijs zou kunnen vragen en dus zo kan verdienen aan een energielabel van Bedrijfsenergielabels.

Besparen en verdienen aan een energieneutraal bedrijfspand

Het hoogst haalbare op het gebeid van energielabels is om een energieneutraal pand te hebben. Stel dat u de hoogst mogelijke waardering voor uw bedrijfspand krijgt in het energielabel van Bedijfsenergielabels en u in het bezit bent van een energieneutraal pand met energiebesparende technieken dan kan ook dit voor u een voordeel zijn. Als u aan de hand van de door Bedrijfsenergielabels gegeven adviezen de keuze maakt om zonnepanelen op uw gehele bedrijfspand te leggen, dan kunt u de energie die u zelf niet verbruikt terugleveren aan het elektriciteitsnet. Op deze manier verdiend u dus aan uw energielabel van Bedrijfsenergielabels. Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met Bedrijfsenergielabels ga dan naar: https://www.bedrijfsenergielabels.nl/hoe-het-werkt/

Leave a Reply +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *